Barkoeling

 

Het belang van een kwalitatieve horeca barkoeling

Wanneer u als horecaondernemer op zoek bent naar een barkoeling voor uw zaak dan bent u bij Horecatechniek Nederland aan het juiste adres! Wij bieden u een ruim assortiment van kwalitatief hoogstaande horeca barkoelingen. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze en bieden daarnaast een uitgebreide service als het gaat om de montage en de kwaliteitsgarantie van de horeca barkoeling. Kiest u bijvoorbeeld voor een barkoeling met glazen deuren, waarin u het drankenaanbod tentoon kunt stellen aan uw gasten? En wist u al dat er bij deze barkoelingen ook een mogelijkheid is om door middel van de ingebouwde LED verlichting zelf een kleur te kiezen waarin u de drankjes presenteert? Voor barkoelingen die niet in het zicht van de gasten staan kunt u ook kiezen voor een blinde deur of lades. Dit heeft vooral een groot ergonomisch voordeel in het gebruik. Voor ieder wat wils, wij adviseren u graag!

 

Horeca barkoelingen bij Horecatechniek Nederland

Bij Horecatechniek Nederland weten wij dat iedere horecazaak uniek is. Daarom vinden wij het belangrijk om u een persoonlijk advies te geven wat betreft de aanschaf van een barkoeling. Wanneer u interesse heeft in de aanschaf van een nieuwe horeca barkoeling komen wij dan ook graag bij u langs op locatie. Op die manier kunnen we samen uw wensen en verwachtingen doornemen en zo een passend advies geven wat betreft een barkoeling.

 

Advies bij de aanschaf van barkoelingen

Maak vandaag nog een afspraak met ons via het aanvraag formulier op de website! Ook kunt u zich bij ons op de site alvast oriënteren op de verschillende horeca barkoelingen die wij in ons assortiment hebben. Wellicht heeft u al een idee van welke barkoeling u zou willen aanschaffen. Maar ook wanneer u hier nog geen keuze in heeft kunnen maken staan onze adviseurs voor u klaar om een passend advies te geven.

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht!