Flessenkoeling

 

Kwalitatieve flessenkoeling horeca

Een horecazaak valt of staat met de juiste apparatuur. Bij Horecatechniek Nederland beschikken wij over een ruim aanbod professionele horeca apparatuur van uitstekende kwaliteit. Bent u op zoek naar een flessenkoeling? Ook dan bent u bij Horecatechniek Nederland aan het juiste adres. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van uw keuze voor een horeca flessenkoeling. Via de website is het mogelijk om een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Wij komen namelijk graag bij u langs om op locatie de bar te bekijken waar de flessenkoeling geplaatst zal worden. Op die manier kunnen we een goede inschatting maken van welke flessenkoeling het beste past in uw horecazaak. Daarnaast zorgen wij ook voor de installatie van uw flessenkoeler. Wij doen dit op een snelle manier zodat uw bedrijvigheid daar zo min mogelijk hinder van ondervindt en uw bediening snel weer aan de slag kan.

 

Flessenkoeler horeca bij Horecatechniek Nederland

Bij Horecatechniek Nederland hebben we persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Zo sturen wij altijd een gekwalificeerde adviseur op pad om een passend advies te geven. Iedere bar is namelijk anders en daarom heeft u de keuze uit meerdere horeca flessenkoelers. Komt de flessenkoeler in het zicht te staan? Dan adviseren we u graag een horeca flessenkoeler met een glazen deurtje. Op die manier kunt u de drankjes aan uw gasten presenteren!

 

Vele opties voor uw flessenkoeling

Wist u dat wij in ons assortiment ook een horeca flessenkoeler hebben met ingebouwde LED verlichting? Hiermee kunt u zelf een kleur uitkiezen waarmee u de drankjes wilt uitlichten. Gaat u liever voor gemak? Dan adviseren wij u een horeca flessenkoeler met blinde laden. Met deze flessenkoeler kan de bediening op een ergonomische manier flessen pakken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bar? Neem vandaag nog contact op!

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht!