Gamko

 

Zelf uw Gamko Flexbar samenstellen

Wanneer u voor uw horecazaak op zoek bent naar een professioneel modulair barsysteem zullen wij van Horecatechniek Nederland u te allen tijde een Gamko bar adviseren. De Gamko Flexbar is in het leven geroepen om voor iedere bar een passende indeling te ontwerpen die volledig aansluit bij de uitstraling van uw horecazaak. Met de Gamko Flexbar heeft u keuze uit meer dan 100 verschillende onderdelen. We hebben een zeer breed assortiment om uit te kiezen.

 

Persoonlijk advies bij aanschaf Gamko bar

Wij laten graag één van onze adviseurs bij uw horecazaak langskomen om een persoonlijk advies te geven over de juiste samenstelling van uw ideale Gamko Flexbar. Onze monteurs zorgen er vervolgens voor dat de Gamko Flexbar snel en vakkundig geïnstalleerd wordt. Hierdoor heeft u weinig hinder van de aanpassing en zal het oponthoud van uw bedrijfsvoering tot een minimum worden beperkt. De Gamko Flexbar kan worden toegepast als een professionele cocktailbar, een ronde bar, een doorgeef bar, een wijnbar of als barista station. Er is dus altijd wel een Gamko bar die bij uw wensen aansluit!

 

De professionele eigenschappen van een Gamko bar

Bij Gamko staan professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel! Bij het ontwerpen en produceren van de Gamko bar zijn er een aantal zaken waar veel aandacht wordt besteed. Allereerst is het design natuurlijk een belangrijk aspect als het gaat om de uitstraling van uw horecazaak. Wanneer u kiest voor een Gamko bar kunt u zelf een keuze maken uit bijvoorbeeld glazen deuren of dichte laden. Ook kunt u aangeven of de behuizing van uw Gamko bar antraciet van kleur is of rvs. Hulp nodig met het maken van al deze keuzes? Maak een afspraak met één van onze adviseurs en stel zelf je eigen Gamko Flexbar samen!

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht!