Gamko barkoeling

 

Gamko barkoeling kwaliteitsgarantie

Wanneer u er als horecaondernemer naar streeft om uw gasten zo optimaal en efficiënt mogelijk te bedienen is het bezitten van de juiste apparatuur een belangrijke schakel in het geheel. De barkoeling van Gamko is speciaal ontworpen voor het gebruik in de horeca. Gamko is een zeer bekende en gerenommeerde speler binnen de productie van professionele barkoelingen. Het is dan ook niet voor niets zo dat een groot aantal horecaondernemers al werkt met een Gamko barkoeling.

 

Advies bij de aanschaf van een barkoeling van Gamko

Omdat iedere horecazaak uniek is en om een andere aanpak vraagt denken onze adviseurs graag mee over welke Gamko barkoeling het beste bij uw bar past. Via de website kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs. Wij komen graag bij uw horecazaak langs: dat praat voor u makkelijker en onze adviseur kan ook meteen zien waarover u het heeft!

 

Gamko barkoeler bestellen

Onze adviseurs helpen u graag bij uw keuze uit ons ruime assortiment aan Gamko barkoeling. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit blinde of glazen deuren. Wanneer de koeling in het zicht van uw gasten staat is een glazen deur een goede keuze, zodat de koeling eveneens dienstdoet als etalage voor uw drankaanbod. De segmenten met glas hebben standaard witte LED verlichting. Ook kunt u kiezen voor gekleurde LED verlichting om de uitstraling van de Gamko barkoeler helemaal naar uw eigen hand te zetten. Wat betreft de frames en laden van de Gamko barkoelers heeft u de keuze uit een antracietkleurige of een rvs-afwerking. De afmeting van een Gamko barkoeler is ook variabel. Onze adviseurs helpen u graag met het opmeten van de ruimte om deze zo efficiënt mogelijk in te delen met de Gamko barkoeling!

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht!