Gamko bierkoeler

 

Het belang van een professionele Gamko bierkoeler

De kwaliteit van het bier valt of staat met een bierkoeler. Alleen wanneer de bierkoeler van professionele kwaliteit is kunt u ook de kwaliteit van het bier zelf waarborgen. De bierkoeler van Gamko staat garant voor een optimale smaakbeleving van het bier dat uit de tap komt. Al ruim een halve eeuw weten de Gamko bierkoelers het tapbier op de perfecte temperatuur te krijgen, te behouden en overal uit te kunnen serveren.

 

Gamko bierkoelers bij Horecatechniek Nederland

Met een ruim assortiment aan Gamko bierkoelers serveert u vanaf het moment van aanschaf alleen nog maar bier met de beste smaakbeleving. Kiest u voor liggend of een staand model? Alle Gamko bierkoelers worden hoe dan ook stekkerklaar geleverd, zodat u hem gemakkelijk zelf kunt installeren. Heeft u toch hulp of advies nodig bij de installatie van de bierkoeler van Gamko? Neem dan gerust contact met ons op! Heeft u hulp nodig met het maken van een keuze uit ons assortiment Gamko bierkoelers dan staan wij u ook graag te woord. Via onze website kunt u gemakkelijk een afspraak maken. Wij sturen dan één van onze adviseurs op pad om bij u op locatie te komen kijken. In overleg wordt dan besproken wat de wensen en mogelijkheden zijn en welke Gamko bierkoeler daar het beste bij aansluit.

 

Een bierkoeler van Gamko aansluiten

Onze monteurs zorgen er vervolgens voor dat de Gamko bierkoeling snel en vakkundig geïnstalleerd wordt. Hierdoor heeft u weinig hinder van de aanpassing, en zal het oponthoud van uw bedrijfsvoering tot een minimum worden beperkt. Ook wanneer uw Gamko bierkoeler onverhoopt aan reparatie toe is staan wij direct paraat om alle problemen zo snel mogelijk op te lossen. Op die manier bent u met een Gamko bierkoeler altijd verzekerd van de beste kwaliteit en een snelle service!

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht!