Gamko Koeling

 

Gamko horeca koeling

Het is een must voor ieder horecabedrijf: een altijd goed werkende koeling waarin dranken in de beste omstandigheden bewaard kunnen worden. Het wereldwijd bekende merk Gamko is een zeer bekende en gerenommeerde speler binnen de productie van professionele barkoelingen. De koelingen van Gamko zorgen ervoor dat uw personeel de gasten zo optimaal en efficiënt mogelijk kan bedienen. Wanneer u een hoog niveau aan service wilt kunnen garanderen heeft u tenslotte ook een koeling nodig van hoge kwaliteit.

 

Het slimme ontwerp van de Gamko koeling

Bij het ontwerp van de Gamko koeling is dan ook rekening gehouden met het veelvoudig gebruik en daarnaast kunnen ze ook tegen een stootje. Met een divers assortiment aan horeca koelingen zoals flessenkoelingen, fustenkoelingen en vriezers voor uw glazen bent u altijd voorzien van de juiste apparatuur. Omdat iedere bar om een andere aanpak vraagt kunt u ook kiezen voor een modulair barsysteem. Hierbij heeft u de keuze uit meer dan 100 onderdelen om zo uw ideale bar samen te stellen.

 

Gamko koeling instellen

Wij steken energie in duurzame oplossingen en ontzorgen u graag met een deskundig advies! Ook met de installatie van de Gamko koeling staat u er niet alleen voor. Uiteraard kunnen wij voor u de Gamko koeling instellen, maar er zijn online ook instructievideo’s te vinden zodat u zelf de Gamko koeling kunt installeren. Heeft u interesse in een Gamko horeca koeling? Neem dan vooral eens vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren over de aanschaf van een Gamko koeling. Wij komen graag bij uw horecazaak langs. Dat praat voor u makkelijker en onze adviseur kan ook meteen zien waarover u het heeft. Via de website kunt u gemakkelijk het contactformulier invullen met als onderwerp dat u interesse heeft in de aanschaf van een Gamko horeca koeling.

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht!