Horeca koeling

 

De juiste koeling voor uw horeca onderneming

Bij Horecatechniek Nederland weten we als geen ander dat iedere horeca onderneming uniek is. Het is dan ook niet zo dat elke koeling zomaar in het interieur van uw horecagelegenheid past. Daarom sturen wij graag één van onze adviseurs op pad om bij u op locatie te bekijken welke horeca koeling het beste op of onder uw bar past.

 

De opties voor een horeca koeling

Binnen ons ruime aanbod zit er altijd wel een horeca koeling bij die past bij uw wensen. Zo hebben wij bijvoorbeeld koelingen met een antraciet kleur of met een rvs-behuizing. Wat betreft de deurtjes van de horeca koeling kunt u kiezen uit glazen deuren of blinde deuren. Het voordeel van blinde deuren is dat de inhoud niet zichtbaar is voor uw gasten. Wanneer u liever wel uw drankjes tentoonstelt aan de gasten kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een horeca koeling met een glasdeur en ingebouwde LED verlichting.

 

Horeca koeling kopen

Wilt u een horeca koeling kopen maar bent u er nog niet helemaal uit welke koeling het gaat worden? Op onze website kunt u online een afspraak maken met één van onze adviseurs. Zij zullen u verder helpen met de keuze voor een koeling passend bij uw horeca onderneming. Daarnaast kunt u op de website ook onze catalogus aanvragen. Daarin staat ons hele assortiment vermeld, zodat u op uw gemak eens kunt bekijken welke horeca koeling u zou willen kopen. Wilt u inspiratie opdoen en zien welke bar inrichting u kunt creëren en welke horeca koeling u daarvoor moet kopen? Kom eens langs bij Inspirium Amsterdam! In deze showroom van 3000 vierkante meter kijk je als horeca ondernemer gegarandeerd je ogen uit. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen voor meer informatie over de horeca koeling die u op het oog heeft.

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht!