Meld je aan voor het webinar ‘Haal méér rendement uit je terrasverkopen’WEBINAR DI 11 MEI 10:30 - 11:15U


Op dinsdag 11 mei verzorgen wij van 10.30 uur tot 11.15 uur in samenwerking met Ditmar Logghe van Q-Staff het webinar ‘Haal meer rendement uit terrasverkopen’!


Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Hoe creëer je met je (nieuwe) team een vliegende start?

  • Wat is de invloed van betrokkenheid van medewerkers op het rendement?

  • Wat zijn de vier manieren om meer betrokkenheid te creëren?

Meld je aan voor dit gratis webinar


De terrassen zijn weer open!

Dat is de eerste stap naar volledige opening. Na ruim een half jaar wachten kunnen ondernemers met een terras hun gasten eindelijk weer blij maken met overheerlijke drankjes en hapjes. En last but not least; kunnen zij in ieder geval weer omzet gaan maken!


Wij wensen jullie een geweldige start!

Is je team nog hetzelfde als een half jaar geleden? Zijn er medewerkers vertrokken en nieuwe medewerkers geworven? Zijn je medewerkers goed op elkaar ingespeeld? Het team van Horecatechniek Nederland wil jullie graag helpen om optimaal omzet en rendement uit de terrasverkopen te halen. Daarom nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan het maatwerk webinar dat we samen met onze partner Q-Staff hebben ontwikkeld. Het gaat over jouw team! Hoe ga jij met jouw team optimaal rendement uit je terrasverkopen halen? Dat is de vraag!


De presentator van het webinar is Ditmar Logghe, manager learning en development bij Q-Staff. Trainingsbureau Q-Staff is al ruim 15 jaar specialist in het ontwikkelen van gastvrijheid in teams en organisaties. Gastvrijheid is namelijk veel meer dan iemand een warm welkom geven, een kop koffie serveren of vriendelijk te woord staan. Door gastvrijheid te verankeren in je organisatie ontstaat betrokkenheid, begrip en verbondenheid.


Vanuit zijn achtergrond in communication & branding begon Ditmar 9 jaar geleden zijn carrière in de hospitality. In die periode ontdekte hij zijn passie voor leren en persoonlijke ontwikkeling. Bij horeca uitzendbureau Mise en Place was hij internationaal verantwoordelijk voor de opleidingsprogramma’s. Als empowerment trainer en gastspreker daagt Ditmar, op een interactieve en soms humoristische manier, mensen uit om buiten de bestaande kaders te denken. De voorbije jaren heeft hij zich door middel van diverse opleidingen en accreditaties verdiept in het begrijpen en beïnvloeden van ons eigen gedrag. Zowel het gedrag van het individu als het gedrag binnen organisaties.