Van Duijnen Groep neemt Horecatechniek Nederland over

Van Duijnen Groep, onder andere eigenaar van Van Duijnen Horeca Service (VDHS) te Almere, heeft per 1 november 2019 het Amsterdamse Horecatechniek Nederland overgenomen. De overname komt voort uit een langdurige samenwerking tussen beide bedrijven.

De overname van de specialist in horecatechniek op en onder de bar past volgens Paul Kragten, directeur en eigenaar van Van Duijnen BV, perfect in de strategie van VDHS. De overname maakt van Van Duijnen Horeca Service een full service aanbieder voor horecaondernemers die maximaal rendement uit hun barinrichting willen halen. Kragten: “Horecatechniek Nederland heeft net als Van Duijnen een goede reputatie en een hoge servicegraad. Onze klanten, verspreid over heel Nederland, zijn vooruitstrevende horecaondernemers met een visie. Daar heb je een innovatieve business partner voor nodig. Een specialist die adviseert en realiseert. Met maatwerk oplossingen die passen bij de klant en rekening houden met de fysieke ruimte en alle andere wensen. Onze klanten zullen zeker voordeel hebben van deze overname. Onder meer door uitbreiding van het commerciële team en onze productenlijn. Kortom, Horecatechniek Nederland draagt bij aan onze ambitie om Nederlandse horecaondernemers maximaal rendement uit hun bar te laten halen.”

Meer zoals dit …

Product nieuws
5 voordelen van een wijnklimaatkast
Waar goede wijnen worden geserveerd, is het essentieel om deze wijnen op de juiste manier te bewaren. Met een wijnklimaatkast…