Gamko fustenkoeling

 

De kwaliteit van een Gamko fustenkoeling

Om een goede kwaliteit bier te kunnen garanderen is het raadzaam om te investeren in een professionele fustenkoeling. Wanneer u een Gamko fustenkoeling gebruikt hebben al uw fusten gegarandeerd dezelfde temperatuur. De fustenkoeler wordt stekkerklaar geleverd en is dus makkelijk zelf te installeren. Daarnaast is hij zeer energiezuinig, wat voordelig is voor zowel het milieu als uw portemonnee! U bespaart hiermee namelijk vanaf de eerste dag al op stroomgebruik, wat wel kan oplopen tot 57% per jaar.

 

Ultieme smaakbeleving met de Gamko fustenkoeler

De Gamko fustenkoeler is voorzien van een natuurlijk koudemiddel waardoor de juiste biertemperatuur snel bereikt wordt. Dit resulteert in de best mogelijke smaakbeleving. De Gamko fustenkoeler heeft een eigen koelmachine en ze passen onder elke bar. Daarnaast zijn ze erg onderhoudsvriendelijk. Met het automatische ontdooiing systeem, de LED verlichting, slotvoorziening, elektronische thermostaat en een extra stevige bodemplaat gaat de Gamko fustenkoeling gegarandeerd een lange tijd mee. Bij Horecatechniek Nederland steken wij energie in duurzame oplossingen en ontzorgen we u graag met een deskundig advies! Na de aanschaf van een Gamko fustenkoeler komt onze installateur de fustenkoeler bij u op locatie installeren. Dit doen wij op een zo efficiënt en snel mogelijke manier. Hierdoor heeft u weinig hinder van de aanpassing en zal het oponthoud van uw bedrijfsvoering tot een minimum worden beperkt.

 

Gamko fustenkoeling kopen bij Horecatechniek Nederland

Heeft u interesse in een Gamko fustenkoeler en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw horecazaak? Wij adviseren u graag! Één van onze adviseurs kan bij u op locatie langskomen om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Dat praat voor u makkelijker en onze adviseur kan ook meteen zien waarover u het heeft. Maak vandaag nog online een afspraak en geniet binnenkort al van de kwaliteit van een Gamko fustenkoeler!

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht!