Horeca apparatuur

 

Professionele horeca apparatuur kopen

Als horeca ondernemer wilt u natuurlijk het beste voor uw horecazaak. U bent dan ook vast al wel bekend met het feit dat het functioneren van uw personeel valt of staat met kwalitatieve en professionele apparatuur. Bij Horecatechniek Nederland bent u aan het juiste adres om professionele horeca apparatuur te kopen.

 

Ons ruime assortiment horeca apparatuur

Met een ruim assortiment aan horeca apparatuur adviseren we u graag over de aanschaf van apparatuur die past bij uw horecazaak. Zo hebben wij onder andere koelbuffetten, buffetbladen, bierzuilen, wijnklimaatkasten, ijsblokjesmachines, glazenwasmachines en cocktailunits in ons aanbod. Maar ook koelingen, flessennesten en op maat gemaakte barkoelingen kunt u bij ons aanschaffen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Gamko Flexbar: een modulair barsysteem waarbij u met de keuze uit meer dan 100 onderdelen zelf uw ideale bar kunt samenstellen. Uiteraard staan onze adviseurs voor u klaar om te adviseren in uw keuze wanneer u horeca apparatuur wilt kopen!

 

Horeca apparatuur kopen bij Horecatechniek Nederland

Horecatechniek Nederland is specialist op gebied van alle techniek op en onder de bar. En dat alles in de juiste uitstraling die past bij uw horecazaak. Daarnaast bieden wij een uitgebreide service om ervoor te zorgen dat u de juiste horeca apparatuur kunt kopen die het best aansluit bij uw wensen. Wanneer u een afspraak maakt door middel van het aanvraagformulier op de website komt er een adviseur bij u op locatie langs. Samen het u bespreken we dan de mogelijke opties voor professionele horeca apparatuur in uw bar. Ook de installatie nemen wij voor onze rekening. Dit doen wij op een tijdstip naar keuze en op een vlotte en efficiënte manier, zodat uw bedrijvigheid niet al te lang stil komt te liggen. Ook wanneer er na de aanschaf eventuele reparaties nodig zijn staan wij paraat om de horeca apparatuur zo snel mogelijk weer te repareren. Maak vandaag nog een afspraak!

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht!