Reparatie Gamko Koelingen

 

Gamko Koelingen

De koelingen van Gamko zorgen ervoor dat uw personeel zo optimaal en efficiënt de gasten kunnen bedienen. De kwaliteit is van hoog niveau en hierdoor kan uw personeel ook een hoog niveau aan service bieden. Het assortiment Gamko koelingen is vrij divers, denk bijvoorbeeld aan flessenkoelingen, fustenkoelingen en tevens vriezers voor uw glazen. Elke bar vraagt om een andere aanpak, de koelingen van Gamko zijn een onmisbare schakel als het gaat om professionele koeling. Alle modellen zijn stekkerklaar en daarnaast ook nog eens zeer energiezuinig met sublieme koel prestaties!

 

Reparatie van uw Gamko Koelingen

Het kan zelden voorkomen dat uw Gamko koeling een storing heeft of defect gaat, in dit geval adviseren wij, van Horecatechniek Nederland, om direct contact op te nemen met een van onze deskundige adviseurs. Onze adviseur zal het probleem achterhalen en hier voor een passende actie ondernemen. Horecatechniek Nederland adviseert u om niet zelf het probleem proberen te verhelpen, dit kan het probleem wellicht verergeren. Onze deskundige adviseurs zijn opgeleid om problemen in kaart te brengen en op te lossen waar mogelijk. Uw Gamko koeling is een kwalitatief stukje hightech en is daarom niet geschikt voor een hobby monteur om een eventuele reparatie uit te voeren, nogmaals neem contact op met Horecatechniek Nederland en laat de deskundige adviseurs uw probleem professioneel in kaart brengen. Onze adviseurs hebben de kennis en knowhow en hebben beschikking over de juiste kanalen voor elk probleem!

 

Horecatechniek Nederland

Horecatechniek Nederland heeft meer dan 60 jaar ervaring in de Horeca, hiermee kunnen we oprecht zeggen dat wij uw taal spreken en onze kennis graag met u willen delen. Wij staan voor persoonlijk advies, maar ook om u te ondersteunen en het vinden van oplossingen. Horecatechniek Nederland is trotse sales partner van onder andere Gamko, de professionele oplossingen voor uw bar.

Heeft u een probleem? Neem dan direct contact op met een van onze adviseurs!

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht!